Lijn omleid adapter

Met deze adapter die past op zowel een gewone bankstick als op een Multi-spotstick, kunt u uw lijn omleiden langs obstakels of kunt u om een bocht vissen.

Standaard levertijd

1 tot 3 dagen

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Adapter voor het omleiden van het de lijn. Met deze adapter kan de lijn gunstig met de boot, door weer en wind, gemakkelijk worden opgehangen. De extra grote opening van de beugel zorgt ervoor ,dat u snel en gemakkelijk dit ook 's nachts kunt doen . Het is zo ontworpen, dat u deze roestvrij stalen beugel  in verschillende posities  kunt zetten. De inbussleutel om dit te doen is natuurlijk inbegrepen. 
Een  witte reflector  is op de adapter aangebracht,  zodat deze oplicht als u erop schijnt met uw hoofdlamp. De adapter bestaat uit PE-kunststof en de onderste twee adapters zijn gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium. Dankzij deze twee adapters, kunt u het geheel op de Multispotstick of op een normale bankstick monteren. Zoals alle adapters is deze adapter van kunstsof en aluminium, dus erg licht en roestvrij.
Extra toegevoegd is de punt. Dit is een adapter die je aan het andere uiteinde van een multispotstick kunt bevestigen om deze makkelijk in de grond tre kunnen prikken.

Ook is het mogelijk om een lichtkop van de spotmarker in de adapter te plaatsen zodat deze in de nacht goed te zien is waar deze staat.

Bij de Adapter voor het omleiden van het snoer is inbegrepen:
• aluminium adapter voor het passen op de multi spotstick
• RVS bochtstuk met stelschroef en inbussleutel
• aluminium adapter voor het passen op een normale bankstick
• 30 cm lichtkop inzet met blinddop voor het eventueel plaatsen van een lichtkop.