Spider Spod

Een revolutionaire Spod die 100% gegarandeerd al je aas lost.

€ 14,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Deze spod zorgt voor een revolutie van het  klassieke idee van een aas raket, door te bestaan uit 4 onafhankelijke sectie's waardoor 2 er verschillende manieren van laden zijn:
-2 open gedeeltes, hierdoor laad je partikels en ander klein aas snel en eenvoudig zonder dat je handen in contact komen met het aas.
-3 gesloten gedeeltes en 1 open (lepel opening), staat het volledig laden van de hele container toe en is vooral handig voor het laden van boilies en pellets.
Bij impact op het water is het openen van de spod 100%, zowel met het gebruik van een "clip", als in het geval van vrije worp (korte of lange afstanden). . De spod drijft op het oppervlak. Door zijn zeer aërodynamische vorm vliegt de Spider zeer stabiel en door al deze functies is de Spider veelzijdig en geschikt voor iedere visser die op een afstand, met uiterste precisie wil voeren. Bovendien, in tegenstelling tot alle andere Spods op de markt, is de sluiting  zo gemaakt dat wanneer de spod per ongeluk de grond raakt, deze niet opent door de 24 magneten, maar alleen bij impact op het water.