9ft karperhengels 2.5 lb 3 stuks

Ideale karperstokken voor op de boot of voor als je weinig bewegingsruimte hebt. Lekker kort, makkelijk te hanteren en een mooie parabolische buiging.

Standaard levertijd

1 tot 3 dagen

€ 100,00
Prijs per 3 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Een tweedelige carbon Dynamic Stalker hengel met een lengte van 2,70m en een testcurve van 2.5lb. Deze hengels zijn bedacht voor wanneer je weinig bewegingsruimte hebt tijdens het stalkend vissen of voor als je vanaf een boot vist. Met een 2.70 meter lange hengel wordt het een stuk eenvoudiger dan met de gebruikelijke 3.60 of zelfs 3.90 meter lange hengels wanneer je beperkt bent in je ruimte.

Deze hengels zijn eveneens goed in te zetten als doodaas-hengel bij het snoeken. Het ideale werp gewicht voor deze hengels is 82,5 gram waardoor een getakelde aasvis, bijvoorbeeld onder een dobber, een flink eind weg gezet kan worden. Ook de haak zetten is met deze vrij strakke hengel geen probleem.

De stalker hengels wordt geleverd in een stoffen hoes. Dit zijn echt toppers met een ongelofelijk actie. De hengels zijn zeer scherp geprijsd en een genot om mee te vissen, zowel voor de karper als op snoek. Dat ze het kunnen maken voor deze prijs.

Merk: NGT

-
Mijn eigen ervaring met deze hengels is meer dan goed. Ik had zo mijn bedenkingen maar ben er nu een aantal keer mee op de boot weg geweest, een flink aantal karpers mee gedrild en ik kan niet anders zeggen dat het hele goede hengels zijn en dat voor dit geld.

- Let op: verzendkosten zijn voor dit product € 11,75!