Deeper PRO +

Een zeer geavanceerde dieptemeter waarmee je ook gelijk jou water in kaart kunt brengen en de stekken kunt vastleggen door middel van GPS.

Standaard levertijd

1 tot 3 dagen

€ 189,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Deeper Smart Sonar PRO+:
De draadloze, Deeper Smart Sonar PRO + is de beste in zijn reeks. Het maakt gebruik van een Wi-Fi-aansluiting voor het versturen vann van gedetailleerdere gegevens naar uw Smartphone of tablet. De PRO + heeft een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger, aardoor het apparaat bathymetrische kaarten tmaakt terwijl je op het water of op het vasteland zit te vissen. Dit maakt de PRO+ de enige beschikbare dieptemeter, die ook met de hengel uitgeworpen kan worden.

De juiste bevestiging voor het beste resultaat!

Je positie ten opzichte van het water bepaalt hoe je de fishfinder aan je vislijn bevestigt. De Deeper heeft 3 bevestigingspunten: één voor kant-, één voor boot- en één voor brugvissers. De juiste bevestiging plaatst de fishfinder iets dieper in het water. Dit maakt dat de Deeper Fishfinder zijn ultrasone golven in de juiste richting stuurt, waardoor de informatie direct en helder op je touchscreen verschijnt.

Fishfinder bevestigen en uitwerpen

De Deeper Fishfinder is op 3 manieren aan een vislijn te bevestigen. In het design zijn op 3 plaatsen schroefgaatjes voorzien: hoog, midden en laag. De vispositie bepaalt in welk gat je het lushaakje schroeft. Je bevestigt de Deeper met het lushaakje aan de vislijn en werpt deze uit. Daarbij wijst de top van je hengel naar boven.

> Vis je vanaf een brug? Schroef het lushaakje in het hoogste gaatje.
> Vis je vanaf een boot? Schroef het lushaakje in het middelste gaatje.
> Vis je vanaf de waterkant? Schroef het lushaakje in het laagste gaatje

Viswater scannen met instelbaar bereik

Zodra de Deeper het water raakt, begint deze het gebied onder zich te scannen. De fishfinder is instelbaar op twee verschillende sonarfrequenties.

 

> breed bereik (90kHz) : uitgebreide beelden van o.a. vislocatie;
> smal bereik (290kHz) : detailbeelden van o.a. visgrootte en bodemstructuur.

Je ontvangt de actuele informatie over het viswater direct op je telefoon of tablet. De grote snelheid, hoge resolutie en heldere kleuren zorgen voor minimaal dezelfde visualisatie als vergelijkbare, duurdere sonarsystemen. Het scherm toont rechts recente informatie. Bij nieuwe informatie schuift het beeld naar links. En haal je de Deeper binnen? Of beweegt deze met de stroom mee? Dan draait jouw beeld mee.