Butt Bungee

Een oplossing voor het omslaan van je hengel over je steun of het wegtrekken uit je hengelsteun/rodpod. Zeker bij de riviervisserij of grootwatervisserij is dit een uitkomst wanneer je hengels met de

Standaard levertijd

1 tot 3 dagen

€ 15,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Een volledig nieuwe en eersteklas oplossing. De Butt Bungee zekert uw hengels aan uw rodpod of hengelsteunen en voorkomt dat bij een aanbeet de hengels zelf in beweging kunnen komen. De hengel blijft zelfs bij een krachtige ruk van een vis op zijn plek en kan ook niet naar voren verplaatst worden.

De meegeleverde RVS plaat plaatst u tussen de steun van de hengel en de Bankstick of buzzerbar. De klemmen van de Expander bal zijn aan te passen, zodat u de Butt Bungee aan elke hengel afzonderlijk kunt aanpassen.

Wanneer de hengel op de rodpod of steun ligt, wordt de Expander over de greep getrokken en strak geklemd op de RVS plaat. Om de hengel los te krijgen is een minimale druk in de richting van de opening van de RVS plaat met een vinger voldoende en de hengel kan probleemloos opgepakt worden. De Expander zit aan de andere kant in de RVS plaat vast en kan dus ook niet kwijtraken.
Wat gelijk opvalt is, dat alle plastic onderdelen met precisie zijn aangebracht en daardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. De RVS plaat is perfect vervaardigd en zal de kracht van elke vis weerstaan.

Een inbussleutel is bij elke Butt Bungee inbegrepen om de spanning van de spanningsbal aan te passen. 

Bij aankoop van 3 stuks is er een vaste prijs van €44,95