360° Camera Analoog

Beleef de wereld van onze vrienden op een geheel nieuwe manier met de nieuwe Carpspot Spotcam!

Standaard levertijd

1 tot 3 weken

€ 499,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Beleef de wereld van onze vrienden op een geheel nieuwe manier met de nieuwe Carpspot Spotcam!

Dit wordt mogelijk gemaakt door een camera, die kan roteren tot bijna 340° door middel van een afstandsbediening. De camera zit in een transparante behuizing en wordt aangevoerd door kleine, bijna geruisloze motor.
Het geheel zit in in een robuuste, waterdichte kunststof koffer met een  7 "monitor en 30m kabel op een haspel. Met de afstandsbediening kan de camera niet alleen rechts-en linksom gedraaid worden, maar ook de LED´s kunnen worden ontstoken en de snelheid van de rotatie gecontroleerd. Daarnaast is er de optie om de Spotcam met een SD-recorder te bestellen. Hierdoor zijn de onderwater opnames op een SD-kaart vast te leggen tot 32 GB. En kunnen de beelden op de PC later worden bekeken, bewerkt of geüpload op YouTube worden.

Verder is er ook een voetplaat te verkrijgen voor deze camera. Door de drie pootjes zal de camera ten alle tijden stabiel op de bodem staan.
Om de camera met voetplaat op te laten gaan in de omgeving waar hij in wordt geplaatst, is er uiteraard hiervoor ook een camouflage sok bedacht.

De Spotcam kan ingezet worden voor bijvoorbeeld het dagelijks controleren van je voerstek, zolang het beeld niet te veel gehinderd wordt door troebel water of diepte.Op deze manier voorkomt men een teveel aan voer op de stek. Het komt ook voor dat er niet bijgevoerd wordt, omdat er de afgelopen 24 uur geen enkele aanbeet is geweest, terwijl in werkelijkheid de stek al lang is leeggegeten en kans op een aanbeet nul is geworden. Dit en nog veel meer maakt de Carpspot Spotcam zichtbaar en kan zo bijdragen aan uw succes!
 De Spotcam is verkrijgbaar met witte LED en infrarood-LED. Hierbij zijn de infrarood LED’s aan te bevelen wanneer u voor een langere tijd de vissen wilt volgen. Voor het in de gaten houden van uw voerstek, zijn de witte LED’s aan te bevelen. Deze geven een hoeveelheid licht dat gelijk staat een een kamerlamp. Ideaal voor uw stek, maar kan hinderlijk zijn voor de vissen.
De Spotcam wordt geleverd zonder batterij. U kunt kiezen tussen een zeer hoge kwaliteit 5Ah Dryfit (type cyclus) met 12V met oplader, die de garantie geeft op een filmtijd tussen 4 en 5 uur of een lithium-ionenbatterij met oplader van  6, 8Ah voor een filmtijd van 5-6 of een 9, 8Ah voor 6-8 uur.

Er is nu ook een nieuwe 200M kabel. In deze variant is echter wel een 18V voeding nodig.